Personuppgifter

Som kund hos Klockor.com kan du vara säker på att ingen känslig information om din person kommer att sparas.

Namn och adress
I samband med försäljningen, kommer du att vår kund, med namn och adress, och denna information lagras i bestämmelsen, och sedan kan du senare kan enkelt göra ett nytt köp. Detta görs genom att skapa en kundprofil, men du måste välja aktivt genom att kryssa bort möjligheten! Du kan alltid komma i kontakt med oss ​​om du vill att din profil ska tas bort.

E-postadress och telefonnummer
Din e-postadress och eventuellt telefonnummer också sparas när du gör ett köp, och det händer att meddela dig om sådana ändringar i ordning, leverans svårigheter eller andra oförutsedda händelser som kräver att vi ska kunna komma i kontakt med dig.

Vi kommer aldrig att göra oombedda säljsamtal. Varken telefon eller elektroniskt. Endast i kombination med problem på en order, kommer vi att kontakta dig.

Din e-post kommer aldrig att överföras till tredje man.

Bara om du aktivt registrerar dig för vårt nyhetsbrev får du e-post från oss.

Kreditkortsinformation
Klockor.com eller dess ägare kommer aldrig att vara i besittning av dina kortuppgifter. När du gör ett köp på webbplatsen, kommer betalningen att ske genom en erkänd mellanhand för penningtransaktioner. Här på Klockor.com genomfört transaktioner av QuickPay (godkänd av NETS), och det kommer att ske i en mycket säker och krypterad anslutning.

  Laddar...