Julklappstips åt män

Laddar...

Daniel Wellington, Nixon Sentry och Gant Park Hill


Årets mest populära herrur verkar tillhöra Daniel Wellingtons utbud. Med sina stora urtavlor, rena linjer, klassisk formgivning och sitt stora utbud av armbandsfärger så kommer det inte som någon överraskning.

En utomordenlig konkurrent till Gant och Daniel Wellington, är Nixon som med kollektionen Nixon Sentry Leather erbjuder lika vackra klockor på läderarmband, fast med en lite mer ungdomlig känsla. Med tre visare och japanskt kvartsurverk, är Nixon Sentry Leather Black/Saddle en pålitlig klocka, som aldrig stannar. Boetten är tillverkad med specialanpassad rostfri stål, med härdad mineralkristall som skyddar den svarta urskivan. Läderarmbandet är klassiskt brunt. Från denna kollektion så rekommenderar vi även Nixon Sentry Leather Silver/Brown som har en klassiskt vit urskiva, samt den lite tuffare Nixon Sentry Leather Black, som har svart armband och urskiva. Mycket passande julklapp för män som vill följa modet.

Gant erbjuder en aningens kraftigare klocka, i klassisk stil, med sin Park Hill-klocka.


Triwa - Transforming the Industry of Watches

Triwa Gold Nevil
Triwa Sort of black chrono
Triwa
Triwa Nevil
Triwa Sort of black
Triwa Nevil

Det svenska märket Triwa är känt för att tillverka klockor i blandade färger och med snygg formgivning. Deras mål är att förändra inställningen och främja individualiteten i den traditionella klockvärlden. Speciellt deras Havana Nevil Brown, har varit otroligt populär under hösten.


Fossil Grant og Invicta Speedway

Fossil klokker
Invicta Speedway
Fossil
Fossil Grant
Invicta Speedway
Fossil Grant

Fossil Grant CH2565 är en retroinspirerad klocka med boett i rostfri stål, och kraftigt läderarmband. En annan uppskattad klassiker från Fossil är deras Fossil Grant FS4735, även den med tjockt läderarmband och stålboett. Invicta Speedway är en mycket populär kollektion som passar lika bra åt damer som för herrar. Den finns i många olika färger.


Fossil Nate, Diesel Mr. Daddy och Nixon 51-30

Fossil Nate
Diesel
Nixon 51-30
Fossil Nate
Diesel Daddy
Nixon 51-30

Även maskulina män kan gilla att särskilja sig från mängden, och då kan Fossil Nate vara en lämplig kollektion. Alla modeller har en klassisk formgivning med rena linjer. Med deras 5 cm stora urskiva så får du mycket tid för pengarna. Klockorna har tidtagning, kronograf och datumvisning, men än viktigare det finns ingen anledning att ta av klockan, eftersom du kan se tiden lika bra i duschen (ATM 5) likväl som i mörkret (självlysande).

Nixon 51-30: Stor och maskulin, ett garanterat blickfång. Ett schweiziskt kvalitetsurverk instoppat i en 51 mm bred boett - som du kan snorkla med (ATM 20), och dessutom i nästan 40 olika färgkombinationer. Om du gillar uppmärksamhet, så är Nixon 51-30 rätt klocka för dig. Du får garanterat många uppskattande kommentarer när du bär den.

En annan klocka som garanterat stjäl uppmärksamhet och ofta blir ett samtalsämne, är Diesels Mr Daddy/Super Bad Ass klockor. De har 3 urskivor med analoga klockor och en digitalklocka. Dessa klockor är, med ordets rätta bemärkelse, storverk - med sin 57 mm breda boett.


Casio G-Shock och Police Navy

Casio G-Shock
Police klokker
G-Shock
Casio G-Shock
Police
Casio G-Shock

G-Shock-kollektionen från Casio har en stilig formgivning, som gör att klockorna skiljer sig från mängden, och den är lika tuff som den verkar. Tillverkad i extremt hållbar harts, med god vattentäthet och stötsäker konstruktion.

Klockorna från Police är kända för sin häftiga italienska formgivning, så det är inte konstigt att många kändisar gärna stoltserar med deras klockor.

NB! Vi kan garantera leverans till julafton på beställningar lagda senast 17 december (under förutsättning att ditt lokala uthämtningsställe har öppet 23 december). Alla beställningar kan bytas fram till 10 januari 2015

OBSERVERA! Alla modellerna finns i vårt egna lager, vilket garanterar snabb leverans!

Klicka här för att se alla våra herrur!

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter