Kontakta oss

Laddar...

Kontakta oss

Fyll i alla fält och tryck på "Skicka".

Välj ämne:

Ogiltiga anspråk faktureras 400 kr i fragt och förvaltningsavgifter. D.v.s. om skadan är självförvållad, eller om det är normalt, vilket är fallet med ett ogiltigt krav. För en översikt över reklamationsrätten till alla märken klicka här.

Enligt denna text, ser du våra 3 vanligaste frågorna med svar.

Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ta kontakt via vårt formulär lite längre ner på sidan.


  1. Jag har just köpt en klocka, men nu står den som restorder/utsåld?

    Så snart du har genomfört ditt köp går vårt system automatiskt in och tar bort ett exemplar från lagerlistan. Det görs för att reservera klockan för dig. Har lagerbehållningen varit nere på ett så kommer lagerantalet efter ditt köp stå på noll, och därmed att framstå som utsåld. Men bara lugn, det gäller enbart för framtida köp. Din klocka kommer att skickas med detsamma (om den blivit beställd före klockan 16 och prioriterad frakt är vald), och du kommer att ta emot din klocka inom 1-3 vardagar.

  2. Hur kan du anpassa armbandslänken?

    Du kan lägga till et länkverktyg i varukorgen här. Observera att länkverktyget endast kan användas för armband med stiftar, där bredden på armbandet är maximalt 24 mm.

  3. Klockan är inte något för mig, och jag vill returnera den - hur gör jag?

    Vi hänvisar till punkten ångerrätt i våra handelsvillkor. Här vill vi dock understryka att alla returneringar bör skickas som paket med track&trace. Skickas det med frimärken utan track&trace sker försändelsen på eget ansvar. Fyll först i vårat kontaktformulär här under, för fortast möjlig returbehandling.

Kontakta oss gärna via frågeformuläret:


Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter