Julklappstips åt damer

Laddar...

Daniel Wellington och Nixon Kensington

Daniel Wellington Classic St Andrews Lady Rosegold 0507DW
St Andrews Rose
Daniel Wellington Classic Sheffield Lady Silver 0608DW
Sheffield Silver
Nixon Kensington Leather Rosegold/ White A108-1045
Leather Rose Gold
Daniel Wellington
Daniel Wellington
Nixon Kensington

Årets mest populära damklockor verkar tillhöra Daniel Wellingtons utbud. Med sina stora urtavlor, rena linjer, klassisk formgivning och sitt stora utbud av armbandsfärger så kommer det inte som någon överraskning. Nixon Kensington Rose Gold – Också moderiktig och stilren, det är de små detaljerna som räknas.

Marc By Marc Jacobs Blade (Klockor.se)

Marc by Marc Jacobs MBM3125
MBM3125
MBM3126
MBM3126
Marc Jacobs MBM3077
MBM3077
Marc by Marc Jacobs
Marc by Marc Jacobs
Marc by Marc Jacobs

Med sin ganska minimalistiska formgivning så är Marc by Marc Jacobs Blade MBM3125 ett bra val för trendiga och moderiktiga kvinnor. Snygg formgivning i kombination med superkvalitet har åstadkommit att Marc by Marc Jacobs har blivit en av de mest populära märkena på vår partnersida klockor.se. Detta är en exklusiv silverfärgad stålklocka, och boetten är dessutom rostfri. Självklart så erbjuder Marc by Marc Jacobs nyanser av lyx, med bl.a. modellen MBM3126 (guldfärg) och MBM3077 (rödguldfärg).

Michael Kors Runway, Lexington och Blair (Klockor.se)

MK5055
MK5055

MK5076
MK5166
MK5166
Michael Kors
Michael Kors
Michael Kors

Michael Kors klockor har skördat framgångar över hela världen. Även om kvinnor är deras främsta användare, så är klockorna formgivna för att passa män också. Sportiga kvinnor kan föredra en klocka med mindre glitter och grannlåt, och då passar det utmärkt med en könsneutral klocka. Denna modellens enda glitter är dess vackra guldfärg. (Michael Kors är endast på vår partner sida klockor.se)

Marc By Marc Jacobs Henry och Blade (Klockor.se)


MBM3044

MBM3101
Marc Jacobs
MBM3100
Marc By Marc Jacobs
Marc By Marc Jacobs
Marc By Marc Jacobs

Marc Jacobs formgivna klockor har varit väldigt populära under de senaste åren. Dessa exklusiva, klassiska och mycket vackra klockor är utmärkta för kvinnor. Marc by Marc Jacobs MBM3101 är en guldfärgad stålklocka med gnistrande CZ-stenar under glaset. (Marc Jacobs är endast på klockor.se)

Triwa, Casio och DKNY


Rose Lansen LAST101

Classic A-168WG

Glitz NY4791
Triwa
Casio
DKNY

Det svenska märket Triwa är känt för att tillverka klockor i blandade färger och med snygg formgivning. Deras mål är att förändra inställningen och främja individualiteten i den traditionella klockvärlden. Ett exempel på detta är deras Rose Lansen Last101.

Retroklockan Casio A-168WG kan ses på många kändisars armar, och det är nog den klocka som vi har sålt mest av, någonsin. Den verkar aldrig gå ur tiden.

En given vinnare för kvinnor som föredrar klassisk elegans och stil, är NY4791, från DKNY. En stålklocka med urskiva i pärlemor, utrustad med stenar, passar till det mesta

Invicta II Collection och Fossil Stella

Invicta 4718
Fossil ES2859
Fossil ES2860

Om du vill ge henne något mer ovanligt så är Invicta Limited Edition Diamond Chronograph 4718 ett ypperligt val. Detta är en exklusiv stålklocka med hög kvalitet, schweiziskt urverk och pärlemorsurskiva. Observera att detta är en begränsad upplaga.

NB! Vi kan garantera leverans till julafton på beställningar lagda senast 17 december före kl 16.00 (under förutsättning att ditt lokala uthämtningsställe har öppet 23 december). Alla beställningar kan bytas fram till 10 januari 2015

OBSERVERA! Alla modellerna finns i vårt egna lager, vilket garanterar snabb leverans!

Klicka här för att se alla våra damur!

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter