Laddar...

Jag har tagit emot en klocka, men vill returnera eller byta den. Hur gör jag?
Vi hänvisar till våra handelsvillkor under punkterna ångerrätt/att byta klockor.

Är det garanti på klockorna?
Alla klockor säljs med klocktillverkarens officiella garanti, som är minst två år. Vissa tillverkare har dock en utvidgad garanti, men som minst har du alltså två års garanti på din klocka. Kom dock ihåg att om det är något fel på klockan ska du berätta det för oss med detsamma.

Levereras klockan med all dokumentation och eventuella tillbehör?
Klockan levereras givetvis i originalask och -förpackning, samt med eventuella medföljande extra tillbehör och dokumentation. Precis som i en vanlig affär.

Är alla klockorna äkta?
Ja, vi säljer bara äkta klockor från tillverkaren.

Jag har inte mottagit en orderbekräftelse - vad har hänt, och vad gör jag nu?
Vårt system skickar automatiskt ut en orderbekräftelse så snart som köpet är genomfört. Har du inte tagit emot ett e-post beror det antingen på att e-postmeddelandet blev filtrerat som skräppost (titta i ditt skräpfilter), eller att det är har smugit sig in ett fel i inmatningen av e-postadressen. Har du inte tagit emot orderbekräftelsen inom ett ganska litet antal minuter kan du ta kontakt med oss elektroniskt så kommer vi strax att vidarebefordra din orderbekräftelse.

Jag har just köpt en klocka, men nu står den som restorder/utsåld?
Så snart du har genomfört ditt köp går vårt system automatiskt in och tar bort ett exemplar från lagerlistan. Det görs för att reservera klockan för dig. Har lagerbehållningen varit nere på ett så kommer lagerantalet efter ditt köp stå på noll, och därmed att framstå som utsåld. Men bara lugn, det gäller enbart för framtida köp. Din klocka kommer att skickas med detsamma (om den blivit beställd före klockan 16 och prioriterad frakt är vald), och du kommer att ta emot din klocka inom 1-4 vardag när prioriterad frakt är vald

Vad gör jag om klockan går i bitar?
Alla klockor som fortfarande faller in under den officiella reklamationsperioden kan skickas in till oss för reparation eller ersättning (kom ihåg att bifoga kopia av fakturan samt närmare specifikation av problemet). Notera att reklamation täcker tillverknings- och materialfel.

Det innebär att reklamationsrätten inte täcker:
- skador som beror på felanvändning eller vanskötsel.
- skador inte beror på material- eller tillverkningsfel.
- fuktskador på klockor som inte är vattenavvisande (minst 10 ATM).
- serienumret är skadat eller bortslipat.
- originalbevis inte är bifogat.
- ytskador på länkar, glas, band eller klockfodralet.
- Reklamationsrätten täcker som utgångspunkt inte heller batterier, band, länkar, krona, kristaller eller annan utsmyckning, såvida vi inte uppmärksammas om det strax efter mottagandet av klockan.

Därefter kommer klockan att skickas till märkets egen verkstad för inspektion och eventuell reparation/utbyte. Notera att vissa märken inte har representanter i Sverige, vilket förlänger ärendehanteringstiden

Klockan är inte något för mig, och jag vill returnera den - hur gör jag?
Vi hänvisar till punkten ångerrätt i våra handelsvillkor. Här vill vi dock understryka att alla returneringar bör skickas som paket med track&trace. Skickas det med frimärken utan track&trace sker försändelsen på eget ansvar.

Hvordan leveres klockan?
Vi använder PostNord för att föra ut alla våra paket. Efter avisering (SMS) så hämtar du paketet hos ditt lokala postombud, 1-4 arbetsdagar efter beställning när prioriterad frakt är vald

Levererar ni utanför Sverige?
Vi kan inte leverera utanför Sveriges gränser.

Har ni alla klockorna på lager?
Som utgångspunkt ja, men det kan hända att vissa modeller har fjärrlagerstatus. Du kommer dock alltid att kunna se information om lagerstatus på de enskilda klockornas produktsidor, där du också kan se förväntad leveranstid (i regel 1-4 vardag v/prioriterad frakt).

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?
Vi tar emot betalningar med de största internationella kreditkorten. Du kan även betala med den amerikanska betalningsagenten Paypal. Därutöver har vi ett samarbete med Klarna, som är en stor leverantör av finansiella produkter. Klarna erbjuder två lösningar för dig som konsument. Du kan antingen välja att bli skickad en faktura på totalbeloppet tillsammans med klockan (för dig som inte vill använda kreditkort), eller så kan du välja att avbetala din klocka under flera månader. För tillfället erbjuder Klarna dock enbart dessa tjänster för produkter som kostar maximalt 10 000 kronor. Notera att väljs ét något av Klarnas erbjudanden sker det en kreditutvärdering av mottagaren.

Kan jag beställa via telefon?
Du kan dessvärre bara beställa online i vår butik.

Köper eller säljer ni begagnade klockor?
Nej, vi varken köper eller säljer begagnade klockor.

Kan jag komma och titta på klockorna på er bolagsadress?
Av säkerhetsskäl har vi inte klockorna på vår bolagsadress, så du kan inte besöka oss för att se klockorna.

Hur lång tid tar leveransen?
Du kan se den förväntade leveranstiden på varje enskild klockas produktsida. Beroende på tidpunkten som du beställer på kommer vi att försöka skicka klockan samma dag som du vi tar emot beställningen eller nästa dag. Därefter gäller PostNord vanliga leveranstider. I regel kommer du att få klockan inom 1-4 vardag v/prioriterad frakt, men beställer du till exempel under de sena kvällstimmarna så kan det gå 5 vardag.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter