Daniel Wellington

Daniel Wellington

Laddar...

Artiklar 1-48 av 278

Sätt stigande sortering
Sida
per sida

Svenska Filip Tysander reste för några år sedan runt i världen. På en av hans resor träffade han en förmögen engelsman. Filip blev fascinerad av mannens livshistoria och hans förmåga att utstråla en självsäker och avslappnad stil. Han bar en klassisk Rolex-klocka med en smart och modern nylonrem. Filip ville gärna återskapa denna kombination av elegant avslappnad stil, men hade inte råd att köpa en egen Rolex. Därför bestämde han sig för att tillverka sina egna klockor. Resultatet ser du nedanför. namnet på märket döpte han efter sin engelska vän: Daniel Wellington.

Observera! Daniel Wellington producerar två olika serier. En för män, och en för kvinnor. De enda skillnaderna är storleken på urtavlan och remmen. När mänkollektionen är 40 mm bred, så är damkollektionen 36 mm bred. Man kan likaväl bära en klocka från det andra könets kollektion, om man så föredrar. Uppmärksamma informationen under fliken "specifikationer" för att se om klockan passar din handled.")

Klockor.com är auktoriserad återförsäljare av Daniel Wellington klockor.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter