Laddar...

Möjlighet att delbetala genom Klarna

När du handlar på Klockor.com har du nu möjlighet att delbetala din klocka istället för att betala hela beloppet på en och samma gång.

Notera vänligen att minimibeloppet för delbetalning 50 är kronor i månaden eller en 24-del av den totala pris. Därutöver tar Klarna 29 kronor i fakturaavgift per månad. Men om du redan är kund hos Klarna kommer dessa 29 kronor självklart inte att läggas på en gång till.

Vilka är Klarna?
Klarna är ett stort svenskt betalningsföretag som erbjuder alla skandinaviska medborgare möjligheten att betala sina onlineköp genom delbetalning. Klarna används därmed av ett stort och växande antal skandinaver för en flexibel betalning av sina onlineköp. För mer information om Klarna hänvisar vi till deras konto köpvillkor och webbplats.


Hur går det till i praktiken?

När du har valt den klocka som du är intresserad av lägger du till den i inköpskorgen och fortsätter till beställningssidan. När du kommer till beställningssidan har du möjlighet att välja Klarna delbetalning (även kallat Klarna Konto) som betalningssätt. Om du väljer Klarna delbetalning kommer fyra rutor att visas. Först väljer du längden på din delbetalningsperiod, och därefter fyller du i personnummer, telefonnummer samt fastslagen årlig inkomst. Dessa uppgifter använder Klarna för att göra en kreditupplysning på dig. Kontrollen sker omedelbart, så du får alltså svar med detsamma om ifall du är godkänd eller nekad.

Viktigt!Av säkerhetsskäl får leveransadressen inte skilja sig från din officiella adress. Det är dessutom utöver detta även viktigt att du använder ditt fullständiga namn, inklusive eventuella mellannamn! Gör du inte det kommer systemet med största sannolikhet att neka dig vid jämförelse med de uppgifter som de har om personnumret.

Ifall du blir godkänd, kommer din order automatiskt att etableras i vårt system, och du kan förvänta dig att din beställning anländer inom 1-4 dagar. Du kommer därefter få ett månatligt inbetalningskort från Klarna med posten.

Ifall du blir nekad,, kan du försöka att kontakta Klarna och höra efter om orsaken till detta. Det kan vara tal om ett inmatningsfel, varav Klarna vid somliga tillfällen kan acceptera din ansökan trots nekandet i första skedet. Alternativt kan du betala för klockan med kreditkort.

Har du frågor om delbetalning genom Klarna?
Det kan vara lite krångligt att förstå hur Klarna fungerar, så om du har frågor är du givetvis alltid välkommen att skriva till oss

Köp med faktura genom Klarna

Vi erbjuder även en annan service till våra kunder, närmare bestämt att betala för klockorna med faktura. Det här är ett perfekt val för kunder som är obekväma med att mata in kreditkortsuppgifter på nätet, eller som helt enkelt inte har ett kreditkort.

Väljer du faktura som betalningssätt, får du till och med 14 dagars räntefri kredit, eftersom fakturan har en betalningsperiod på 14 dagar. Det finns i skrivande stund inga extraavgifter förenade med att välja faktura som betalningsmodell.

Faktura som betalningsform hanteras av det svenska betalningsföretaget Klarna.

Vilka är Klarna?
Klarna är ett stort svenskt betalningsföretag som erbjuder alla skandinaviska medborgare möjligheten att betala sina onlineköp med faktura. Klarna erbjuder ständigt fler och fler människor ett alternativ till tradtionell betalning vid onlineköp. För mer information om Klarna hänvisar vi till deras faktura köpvillkor och webbplats.

Hur går det till i praktiken?

När du har valt den klocka som du är intresserad av lägger du den i inköpskorgen och fortsätter till beställningssidan. När du kommer till beställningssidan har du möjlighet att välja Faktura som betalningssätt. Om du väljer Faktura som betalningssätt kommer två rutor att visas. I den första rutan ska du uppge ditt personnummer och i den andra rutan ska du ange ditt telefonnummer. Dessa uppgifter använder Klarna till att göra en kreditupplysning på dig. Kontrollen sker omedelbart, så du kommer alltså att få svar med det samma om huruvida du är godkänd eller nekad.

Viktigt! ! Av säkerhetsskäl får leveransadressen inte skilja sig från din officiella adress. Det är dessutom utöver detta även viktigt att du använder ditt fullständiga namn, inklusive eventuella mellannamn! Gör du inte det kommer systemet med största sannolikhet att neka dig vid jämförelse med de uppgifter som de har om personnumret.

Ifall du blir godkänd, kommer din order automatiskt att etableras i vårt system, och du kan förvänta dig att din beställning anländer inom 1-4 dagar. I försändelsen kommer det att finnas en faktura med inbetalningskort som ska inbetalas senast 14 dagar efter att ordern genomförts. Fakturan kan betalas på postkontoret eller hos din internetbank.

Ifall du blir nekad, kan du försöka att kontakta Klarna och höra efter om orsaken till detta. Det kan vara fråga om inmatningsfel, varav Klarna vid somliga tillfällen kan acceptera din ansökan trots nekandet i första skedet. Alternativt kan du betala för klockan med kreditkort.

Har du frågor om köp med faktura genom Klarna?
Det kan vara lite krångligt att förstå hur Klarna fungerar, så om du har frågor är du givetvis alltid välkommen att skriva till oss. Annars är Klarna också behjälpliga. Deras kontaktuppgifter hittar du på Klarna's webbplats.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter