Prevetti
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

26 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Prevetti

Prevetti: Ett märke som är sprunget ur ett slumpartat möte under semestern i Italien. Ett lyckosamt möte med en trevlig ortsbo... resulterade i en inbjudan till hans hem. Där blev det middag, magi, kultur och inspiration. Ortsbon... är basen. Han är Herr Prevetti. Med ett nästan helt yrkesliv som urmakare i bagaget, och ett än längre liv som modemedveten italienare, så fanns där både elegans och förmågan att kunna uppskatta även de minsta detaljerna... och framförallt, de mest nödvändiga detaljerna. Det ljuva i att göra ingenting... en parafrasering av Herr Prevetti, är något som imponerade på och inspirerade Prevettis grundare. Enkelhetens elegans, det vackra i det enkla. Detta, och att alla ska ha råd att köpa en Prevetti-klocka, är vad som driver företaget framåt. Detta till trots, så görs det aldrig några uppoffringar när det kommer till kvaliteten.

Klockor.com är en auktoriserad återförsäljare av klockor från Prevetti. Vi tillhandahåller enbart äkta varor, som kommer med officiell garanti.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter