Spartos
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

36 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Spartos

Spartos, till både design och namn, influerade av den spartanska krigarkulturen som har filmatiserats i bland annat: ”300”. En ofta fristående stat inom den grekiska sfären; ibland allierade... ibland fiender... då mellan 600 och 400 före Kristus. Den uppfattning som gemene man har i dag, om dåtidens spartaner, är det som Spartos vill förmedla med/i sina armbandsklockor. Maskulinitet och villkorslös hängivenhet. Hängivenheten som den tidens spartaner besatt, den konstanta strävan efter att vara högst upp i näringskedjan, orädd för allt... förberedd och beredd på allt.
Spartos symboliserar en livsstil med dyrkandet av det maskulina... det starka och vackra, och det självförtroende som följet med det. Ovanligt intrikata detaljer och intressant design, för att ligga i en så pass låg prisintervall.
Har du det självförtroende ”som krävs”, eller vill du få det? Bär din Spartos med stolthet, och stoltheten blir en naturlig del av din personlighet.

Klockor.com är en auktoriserad återförsäljare av Spartos klockor, och vi säljer enbart äkta klockor som kommer med giltig garanti.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter