Laddar...

Om Oss

Klockor.com öppnade officiellt sina dörrar våren 2012. Målet med webbshoppen har från första dagen varit att ge kunderna i Skandinavien möjlighet att köpa kvalitetsklockor till attraktiva priser och samtidigt erbjuda en shoppingupplevelse på internet som är enkel och smidig och framförallt trygg för konsumenten.

Vilka är Klockor.com?

Laget bakom Klockor.com består av det danska bolaget Reverie ApS, som har som syfte att driva internetbutiker i Skandinavien. Bolaget är registrerat i Danmark (CVR: 33260954), och momsregistrerat i Sverige (Org.nr 502072-5627), därför underordnat svensk lagstiftning, och därmed även köplagens förpliktelser - vilket ger dig som konsument maximal säkerhet.

Gratis frakt vid köp över 2000 kr - 14 dagars bytesrätt
Standard frakt inom Sverige är gratis vid köp över 2000 kr. Standardleverans från 49 kr vid ordre under 2000 kr. Och för att göra din shoppingupplevelse trygg0 erbjuder vi en bytesrätt på 14 dagar!


Vilka samarbetar vi med?

Leverans:
Alla våra varor skickas via PostNord. Alla leveranser har försändelse-id, så du kan spåra ditt paket på internet. Detta ger ökad trygghet för alla parter. Efter avisering (SMS) så hämtar du paketet hos ditt lokala postombud, 1-4 arbetsdagar efter beställning

Betalning med Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay och American Express:
Hela vår nätbutik har kontrollerats av NETS, som säkerhetsgodkänner ALLA nätbutiker som ansökt om att använda bland anna Visa, Mastercard etc. Säkerhetsgodkännandet tar normalt upp till sex veckor för att genomföras. För Klockor.com tog det fyra dagar. NETS har konstaterat att alla våra säkerhetsprocedurer är på högsta nivå. Våra betalningsleverantörer är QuickPay & Klarna.se.

Leverantörer:
Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder de nyaste modellerna, 100 procents äkthetsgaranti och en blixtsnabb service i händelse av att det skulle vara något fel på en klocka. Därför strävar vi efter att enbart köpa direkt från tillverkarna och deras officiella agenter i EU. I dagslägget är vi utnämnda till auktoriserade återförsäljare av bland annat: Casio klockor, Carrie Taylor klockor, Citizen klockor, Diesel klockor, DKNY klockor, Dyrberg/Kern klockor, Fossil klockor, Guess klockor, Boss klockor,Invicta klockor, Lorus klockor, Mango klockor, Oris klockor, Police klockor, Prevetti klockor, Seiko klockor, Swiss Military Hanowa klockor, Timex klockor, Tommy Hilfiger klockor, och WobL klockor. Köper du dessa märken genom oss är du alltså maximalt säker som konsument.

Bank:
Nordea Bank ASA
Reg: 2256 Konto: 0742700518
IBAN: DK7920000742700518
SWIFT: NDEADKKK

Hur kommer du i kontakt med oss?

För att kontakta oss kan du skriva till oss här.

Vår administrativa adress och info är :

Reverie ApS
Generatorvej 8F 1.th
2860 Søborg
Danmark
Org.Nr Sverige: 502072-5627
CVR Danmark: 33260954
E-mail:kontakt@klockor.com

Vänligen notera att vi inte har något lager på denna adress, så det är inte möjligt att på plats se vilka klockor vi säljer.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta din shoppingupplevelse här på Klockor.com!

Detta är vad andra kunder säger om oss på:

 Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här; Personuppgifter